Despre noi

Am început cu inovație și pasiune

Suntem o firmă specializată în prestarea de servicii profesionale de curațenie. Dispunem de un management performant în vederea mentinerii calitații serviciilor solicitate. 

Garantăam cele mai bune rezultate, în conformitate cu standardele europene de mediu. Totodată, vă asigurăm consultanță în alegerea sistemului de curațenie, asistentă calificatș și proiecte personalizate pentru orice nivel de cerință.

Clienți
0
Experiență
0
MP
0
Angajați
0
demo-attachment-116-Image4

Ce spun clienții noștri

Mihai T.

Am colaborat cu Profu' de Curățenie pentru întreținerea sediului nostru central și sunt impresionat de nivelul lor de profesionalism. Echipa a fost întotdeauna punctuală, meticuloasă și extrem de eficientă. Diferența se vede clar în detaliile curățeniei lor, și chiar și colțurile cele mai greu accesibile strălucesc. Recomand cu căldură serviciile lor tuturor companiilor care doresc un mediu de lucru impecabil.

Laura B

Am ales Profu' de Curățenie pentru curățarea regulată a showroom-ului nostru și suntem impresionați de calitatea serviciilor lor. Ei înțeleg importanța unei prezentări impecabile pentru spațiul nostru comercial și livrează consistent rezultate excelente. Echipa este profesionistă, organizată și extrem de eficientă, ceea ce ne permite să menținem un standard înalt pentru clienții noștri fără niciun efort suplimentar din partea noastră.

Firma de curatenie dedicată nevoilor tale!

Oferim servicii de curatenie generale, de intretinere si post-constructor la cele mai inalte standarde. Misiunea noastra este sa oferim  persoanelor juridice, servicii de curatenie de inalta calitate, printr-o oferta personalizata bazata pe nevoile si cerintele fiecaruia. Stim cat de important este mediul in care iti desfasori activitatea si din acest motiv echipa noastra este pregatita oricand sa dea o mana de ajutor!

In cei 11 ani de experienta, am dovedit si dovedim in continuare profesionalism si seriozitate prin selectionarea personalului cu atentie si realizarea serviciilor cu  in mod ireprosabil si in timp optim.