Politica de Confidențialitate pentru Profu' de Curățenie

Bine ați venit la Profu’ de Curățenie. Confidențialitatea dvs. este de o importanță crucială pentru noi. Profu’ de Curățenie, accesibil de la https://www.profudecuratenie.ro, este dedicat protejării vieții private și gestionării cu atenție a informațiilor personale ale vizitatorilor și utilizatorilor săi.

Informații pe care le colectăm

Informațiile personale pe care vi se cere să le furnizați, și motivele pentru care vi se cere să le furnizați, vă vor fi clarificate la momentul la care vă cerem să furnizați informațiile personale.

Dacă ne contactați direct, este posibil să primim informații suplimentare despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de email, numărul de telefon, conținutul mesajului și/sau atașamentele pe care ni le puteți trimite, și orice alte informații pe care alegeți să ni le furnizați.

Când vă înregistrați pentru un cont, s-ar putea să vă cerem informațiile de contact, inclusiv elemente precum numele, numele companiei, adresa, adresa de email și numărul de telefon.

Cum folosim informațiile dvs.

Utilizăm informațiile pe care le colectăm în diverse moduri, inclusiv pentru a:

  • Furniza, opera și întreține site-ul nostru
  • Îmbunătăți, personaliza și extinde site-ul nostru
  • Înțelege și analiza modul în care folosiți site-ul nostru
  • Dezvolta noi produse, servicii, caracteristici și funcționalități
  • Comunica cu dvs., direct sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, inclusiv pentru servicii clienți, pentru a vă oferi actualizări și alte informații legate de site, și pentru scopuri de marketing și promoționale
  • Vă trimite email-uri
  • Găsi și preveni frauda

Fișiere Log

Profu’ de Curățenie urmează o procedură standard de utilizare a fișierelor log. Aceste fișiere înregistrează vizitatorii când aceștia vizitează site-uri web. Toate companiile de hosting fac acest lucru și o parte din analiza serviciilor de hosting. Informațiile colectate prin fișiere log includ adresele de protocol internet (IP), tipul de browser, furnizorul de servicii internet (ISP), marcajele datei și orei, paginile de referință/ieșire, și posibil numărul de clicuri. Acestea nu sunt legate de informații care sunt personal identificabile. Scopul informațiilor este pentru analizarea trendurilor, administrarea site-ului, urmărirea mișcărilor utilizatorilor pe website, și colectarea de informații demografice.