Profu de Curatenie a activeaza in domeniul serviciilor de curatenie din anul 2003, iar prin colaborarea  cu numeroase companii si diferiti clienti am acumulat o larga experienta. In urma activitatii depuse si a dotarilor avute, probabil, suntem nr. 1 in prestarea de servicii de curatenie din Buzau.

Detinem in acest moment un efectiv de 38 de angajati in acest domeniul al curateniei.

Firma noastra de curatenie presteaza servicii de curatenie profesionala la tarife avantajoase in Buzau si in zonele limitrofe:

  • Servicii de curatenie – Focsani
  • Servicii de curatenie – Ramnicu Sarat
  • Servicii de curatenie – Braila
  • Servicii de Curatenie – Galati
  • Servicii de Curatenie – Ploiesti

Suntem o firma de curatenie profesionala cu experienta in domeniu.

[hr]

Aveti nevoie de o firma care face atat curatenie in casa cat si dupa constructor, curatenie birouri, banci, depozite, locuinte, scari de bloc, apartament? Facem curatenie atat pentru firme cat si pentru persoane fizice!

Toate solicitarile Dvs. pentru a face curatenie in casa sau in sediul unei firme sunt tratate cu profesionalism deoarece ne dorim sa fiti foarte multumiti de prestatia noastra! Acordam o atentie deosebita in executarea serviciilor de curatenie generala si intretinere pentru birouri, sedii bancare, hoteluri, showroomuri, magazine, depozite, hale, case, vile, apartamente, curatat covoare mochete, spalat geamuri.

Suntem intr-o continua si permanenta organizare a societatii pentru a creste calitatea serviciilor de curatenie oferite clientilor nostri.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *